Graag nodigen wij je op 14 november 2019, tijdens de ‘week van de ondernemer’, uit voor de kick-off bijeenkomst van het gastvrijheidstraject dat binnenkort in gemeente Westerveld wordt gestart i.s.m. Team Mint!

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk gasten in jouw bedrijf ontvangen én hen met een geweldig gevoel weer naar huis laten gaan. Dat is ook wat Drenthe graag wil voor alle toeristen die onze mooie provincie bezoeken.

De ambitie van de provincie Drenthe is dan ook om de meest gastvrije provincie van Nederland te worden. Daarin speelt ook jouw bedrijf een belangrijke rol! In 2019 is Team Mint gestart met een pilot gastvrijheidstraject* voor bedrijven in de recreatieve en toeristische sector in de gemeente Coevorden. Omdat deze pilot erg goed is ontvangen, wordt dit traject voortgezet in de andere gemeenten, waaronder nu ook in de gemeente Westerveld.

Waarom zou je meedoen?

 • Omdat jij ook wilt bijdragen aan de meest gastvrije provincie van Nederland
 • Het een extra boost is voor het bedrijf om (met het team) nog meer aan de slag te gaan met gastvrijheid. Hoe?
  • In twee sessies inspireren wij een vertegenwoordiger van jouw bedrijf.**
  • Als ondernemer ben je een belangrijke schakel in het succes van de gastgerichtheid in jouw bedrijf. We geven verschillende praktische handvatten en tools. Hiermee kun je een stuk makkelijker aan de slag met alle contactmomenten in jouw bedrijf.
  • Tijdens de sessies delen we onze kennis over onderwerpen als gastgerichtheid, beleving, contactmomenten en gastvrijheid.
  • Samen gaan we aan de slag met diverse opdrachten en geven we steeds tips over hoe jij of jouw team de opdrachten kunt toepassen in jouw bedrijf.
  • De trainingen zijn interactief, afwisselend en zodanig ingericht dat de opgedane kennis en inspiratie direct toegepast kunnen worden.
  • Dit traject stopt niet na deze twee sessies. Als je meedoet helpt Team Mint ook na deze sessies het thema gastvrijheid en de contactmomenten top of mind te houden.

Bovenstaand traject heeft een waarde van € 499,00 p.p. Recreatieschap Drenthe, provincie Drenthe en gemeente Westerveld vinden het thema zo belangrijk dat zij bereidt zijn een groot gedeelte van deze kosten op zich te nemen.

Eigen bijdrage voor de training € 50,00.

Graag ontvangen wij je donderdag 14 november om 19.45 uur in Hotel en Restaurant De Brink in Dwingeloo. De bijeenkomst start om 20.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst legt Team MINT, in samenwerking met de gemeente Westerveld en Recreatieschap Drenthe, graag persoonlijk uit hoe dit traject er uit ziet. Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als wij en dat we samen aan de slag kunnen gaan!

19.45 Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

20.00 Welkom door Gerrie Ebbeling, beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme gemeente Westerveld

20.00 Toelichting door Dick Dijkstra (directeur Recreatieschap en voorzitter Toeristisch Platform Westerveld)

20.15 Informatie over het gastvrijheidstraject door Team MINT

20.45 Ruimte voor vragen

21.00 Introductie Marieke Sikkens, toeristisch coördinator gemeente Westerveld

21.15 uur Vragen

21.30 Afsluiting met hapje en drankje.

Let op; de eerste sessies starten eind november en er is een maximaal aantal bedrijven gesteld dat mee kan doen aan dit waardevolle traject. Ons advies:

 1. Meld je nu aan voor de kick-off bijeenkomst op 14 november per mail info@teammint.nl;
 2. Bekijk alvast de data van de sessies die voor jou van toepassing zijn op teammint.nl/westerveld, EN:
 3. reserveer alvast een plekje voor dit traject. Dit kan ook via teammint.nl/westerveld.

We kunnen ons voorstellen dat het best veel informatie is. Neem gerust de informatie nog een keer door, ook via bovenstaande link. Heb je nog vragen betreffende de bijeenkomst of het traject neem dan gerust contact met mij op. Wil je inhoudelijk graag meer weten over de sessies, stuur dan een mailtje naar info@teammint.nl. Team Mint staat je graag te woord!

* Dit traject is een initiatief van Recreatieschap Drenthe met ondersteuning van provincie Drenthe en Marketing Drenthe ** Dit traject is bedoeld voor ondernemers, managers, supervisors, bedrijfsleiders.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens