Wat vind je van het contact met de gemeente Rotterdam? Vul de vragenlijst in en help de dienstverlening aan Rotterdamse ondernemers te verbeteren.

Heb je een bedrijf of werk je voor een organisatie waarbij je (mede)verantwoordelijk bent voor het contact met de gemeente Rotterdam? Of het nu gaat om het aanvragen van een vergunning of de zoektocht naar een geschikte bedrijfsruimte; je moet kunnen rekenen op een snel, toegankelijk en duidelijk antwoord.

Wil je een korte vragenlijst invullen? Dit duurt slechts vijf à zeven minuten. Jouw antwoorden zijn geheel anoniem en niet te herleiden naar jou of jouw bedrijf.

Hieronder vind je de vragenlijst. Heel veel dank!

Start vragenlijst

Extra oproep: Mocht je wat langer de tijd hebben om met de gemeente in gesprek te gaan dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek samen met andere Rotterdamse ondernemers op 1, 2 of 3 september van 19.00 tot 21.00 uur. Uiteraard volledig coronaproof op 1,5 meter, maar wel live.
Via goedgeregeld@rotterdam.nl kun je je aanmelden voor één van deze avonden, verdere details ontvang je dan per mail. Tot ziens.

Mocht je nog vragen hebben over het onderzoek dan kun je per mail contact opnemen met Sara van Eijk, van de gemeente Rotterdam, via goedgeregeld@rotterdam.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens