Ben jij kok en vind jij het leuk om in de periode tot 24 februari 2023 tegen vergoeding één of meerdere keren een workshop te verzorgen op een middelbare school of MBO opleiding in Brabant? Dan is Jong Leren Eten Noord-Brabant op zoek naar jou!

IVN natuur educatie heeft het bestuur van KHN regio Brabant gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Schookantine Challenge

Jong Leren Eten Noord-Brabant organiseert op dit moment de Schoolkantine Challenge, waarbij leerlingen van VO en studenten van MBO aan de slag gaan met het bedenken van een gezonde snack of tussendoortje voor in het assortiment van hun schoolkantine. Zij krijgen hiervoor hulpmiddelen om tot een gezonde, lekkere en betaalbare snack voor hun schoolkantine te komen. Deze hulpmiddelen en informatie over de challenge kun je vinden op de website van Schoolkantine Challenge | Jong Leren Eten.

Daarnaast willen wij de leerlingen en studenten graag de mogelijkheid geven voor extra ondersteuning bij het bedenken van de snack. Hoe leuk en leerzaam zou het zijn als ze inspiratie en tips krijgen van een échte kok? Ben jij geïnteresseerd en wil jij jongeren leren hun eigen schoolkantine snack te bereiden? Laat het ons weten via: jlenoordbrabant@ivn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens