Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen? Meld je snel aan voor deze bijeenkomst!

Het bestuur van KHN Leeuwarden nodigt jou/jullie van harte uit voor de algemene ledenvergadering (ALV). We zijn deze keer te gast in de Elfstedenhal te Leeuwarden.

Wanneer : Maandag 20 maart 2023
Tijd : 15.15 uur aanvang IIsstoksjitten, 17.00 uur aanvang ALV (inloop 16.45 uur)
Waar : Elfstedenhal, Fryslânplein 1, 8914 BZ Leeuwarden

Voorafgaand aan de ledenvergadering lijkt het ons als bestuur leuk om een korte activiteit met elkaar te doen en dus gaan we IIsstokschieten. Dit lijkt een beetje op curling. Het verschil is dat het niet gedaan wordt met zware stenen, maar met houten ijsstokken. De Elfstedenhal heeft een eigen Friese variant ontwikkeld, vandaar dan ook de Friese naam: IIsstoksjitten.

Agenda

  1. Opening
  2. Vaststellen agenda
  3. Vaststellen verslag ALV 2021*
  4. Ingekomen stukken
  5. Wat hebben we gedaan/bereikt/wat kunnen we nog doen
  6. Statuten vaststellen*
  7. Beleidsplan* en begroting 2023*
  8. Nieuws van de regiomanager
  9. Rondvraag en w.v.t.t.k.

*Op Mijn KHN kun je bovenstaande documenten downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Aanmelden

We horen graag of je komt en met hoeveel personen. Dus meld je aan via leeuwarden@khn.nl. Geef daarbij ook aan dat je je aanmeld voor zowel de activiteit (aanwezig 15.15 uur) als de ALV of dat je alleen voor de ALV (aanvang 17.00 uur) komt.

En nog even handig: WhatsApp KHN Leeuwarden

Via onze Leden App houden we je graag op de hoogte. Wil jij aan deze groep toegevoegd worden, gebruik dan deze link.

We rekenen op een grote opkomst!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens