We staan met z’n allen voor een aantal grote uitdagingen en ingrijpende veranderingen. Wat staat ons te wachten en hoe ga jij hier mee om? Die vragen staan centraal op het programma van het Recreatiecongres 2022.

Dit jaar vindt het plaats bij Vakantiepark Westerbergen in Echten van 10.30 tot 17.00 uur. Ben jij erbij?

Programma

Tijdens het congres kun je je in de ochtend aanmelden voor verschillende inspiratiesessies en workshops. Bekijk hier het volledige programma. In de middag neemt Jan Rotmans je mee in zijn visie op een wereld in transitie en wat er moet gebeuren om Nederland klaar te stomen voor de toekomst. Dit vraagt om anders denken en doen en om enerzijds het oude en vertrouwde los te laten, en anderzijds het nieuwe en onbekende te omarmen.

Van nature doen we dat liever niet. De ‘Omdenkers’ gaan jou deze dag handvatten geven om in plaats van op een ‘ja-maar manier’ op een ‘ja-en manier’ in het leven te staan. Hun verhaal is energiek, humoristisch én leerzaam.

Programma en aanmelden

Bekijk op de website van Recreatieschap Drenthe het volledige programma of meld je direct aan via het aanmeldingsformulier.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens