Op 21 juni vindt het jaarlijkse Havenfestival IJmuiden plaats op de Trawlerkade in IJmuiden.

Je bent van harte welkom voor de traditionele Havenfestivalborrel op vrijdag 21 juni van 17.00 tot 19.00 uur. Als locatie is deze keer gekozen voor de Yed Prior van Spaansen. Deze indrukwekkende 'hopper dredger' van 135 meter is net als vorig jaar geopend voor publiek.

Netwerken
De Havenfestivalborrel wordt georganiseerd door Havenfestival IJmuiden, Techport, IJPOS, Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP) en Citymarketing Velsen | ijmuiden,nl. De organisatie van het grootste nautische en culturele evenement in de regio heeft net als vorig jaar de verschillende bedrijvennetwerken uit de regio met elkaar verbonden om gezamenlijk het Havenfestival IJmuiden in te luiden.

Yed Prior
De Yed Prior is door Spaansen in gebruik genomen om zand en grind te winnen op de Noordzee. Dit innovatieve schip doet regelmatig Nederland aan, maar ook Engeland en Denemarken. Spaansen heeft het vaarschema speciaal voor het Havenfestival aangepast en daarom is de Yed Prior net als vorig jaar geopend voor publiek. Op de kade staan oude vrachtwagens die ons een kijkje gunnen in het verleden van het bedrijf.

Aanmelden
Aanmelden voor de Havenfestivalborrel kan via deze link. De Yed Prior ligt ter hoogte van Trawlerkade 6 in IJmuiden. Een mail met praktische informatie over onder meer parkeren volgt later.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens