Het bestuur van KHN Aa en Hunze/Borger-Odoorn is op zoek naar 2 enthousiaste ondernemers uit de gemeente Aa en Hunze. Vind jij het leuk om een steentje bij te dragen aan het collectieve belang van de leden in de gemeente? Lees dan verder!

Zoals je weet hebben we in de gemeente Aa en Hunze en Borger-Odoorn, een actief afdelingsbestuur van Koninklijke Horeca Nederland. In verband met het vertrek van een bestuurslid uit de gemeente Aa en Hunze en een 2e openstaande bestuursfunctie zijn we op zoek naar 2 enthousiaste ondernemers uit de gemeente Aa en Hunze. Vind jij het leuk om een steentje bij te dragen aan het collectieve belang van de leden in de gemeente? Lees dan verder!

Kom jij met ons mee besturen?

We zijn op zoek naar 2 nieuwe bestuurders die naast Elina van Zanten (Eetcafe Hegeman), Roderik Seubers (Restaurant De Gaffel), Anita de Veen (De Weme) en Ferdie Ottens (Country Golf Ees), zich in willen zetten voor de lokale belangenbehartiging. Ben je net ondernemer of al 'een oude rot in het vak'? Heb je al bestuurlijke ervaring of zou dit je eerste bestuursfunctie zijn? Heb je een bedrijf in de gemeente Aa en Hunze? Heb je nog weinig ervaring of juist heel veel? Aarzel niet om te reageren, als je maar enthousiast bent!

De tijdsinvestering is ongeveer:

- 4 bestuursvergaderingen per jaar
- +/- 2 gemeentelijk overleggen per jaar
- 1 à 2 algemene ledenvergaderingen per jaar

Het levert op dat je dicht bij het vuur zit, regelmatig contact hebt met collega-ondernemers en daadwerkelijk invloed hebt op het beleid van de gemeente, maar indirect ook van KHN landelijk door de link van het bestuur met het regiobestuur KHN Drenthe. Jouw netwerk wordt op een mooie manier vergroot en je kunt deelnemen aan de leukste trainingen!

Ben je enthousiast?

Dan zien we uit naar je reactie! Mail, app of bel dan met onze regiomanager Inge Venema-Vogelzang (E: i.venema-vogelzang@khn.nl / T: 06 53 42 83 07) of onze voorzitter met Elina van Zanten (E: elina@hegeman-horeca.nl / T: 06 51 21 10 09).


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens