Met het beoogd vertrek van 2 bestuursleden; Mariëlle Striethouldt (Striethouldt Catering in Westerbork) en Robert Vloo (Piccola Roma in Beilen) is het bestuur op zoek naar 2 nieuwe enthousiaste ondernemers. Om de verschillende dorpen goed te vertegenwoordigen hebben we de voorkeur voor een ondernemer uit Westerbork en een ondernemer uit Beilen. Vind jij het leuk om een steentje bij te dragen aan het collectieve belang van de leden in de gemeente? Lees dan verder!

Kom jij met ons mee besturen?
We zijn op zoek naar 2 nieuwe bestuurders die naast Stephan Punt (Hotel De Koekoekshof, Elp) en Désirée Groot (De Nieuwe Bentepol, Hoogersmilde), zich in willen zetten voor de lokale belangenbehartiging. Ben je net ondernemer of al 'een oude rot in het vak'? Heb je al bestuurlijke ervaring of zou dit je eerste bestuursfunctie zijn? Heb je een bedrijf in de gemeente Midden-Drenthe? Heb je nog weinig ervaring of juist heel veel? Aarzel niet om te reageren, als je maar enthousiast bent!

De tijdsinvestering is ongeveer
- 4 bestuursvergaderingen per jaar
- +/- 2 gemeentelijk overleggen per jaar
- 1 algemene ledenvergadering per jaar

Het levert op dat je dicht bij het vuur zit, regelmatig contact hebt met collega-ondernemers en daadwerkelijk invloed hebt op het beleid van de gemeente, maar indirect ook van KHN landelijk door de link van het bestuur met het regiobestuur KHN Drenthe. Jouw netwerk wordt op een mooie manier vergroot en je kunt deelnemen aan de leukste trainingen!

Ben je enthousiast?
Dan zien we uit naar je reactie! Mail, app of bel dan met onze regiomanager Inge Venema-Vogelzang i.venema-vogelzang@khn.nl / 06 53 42 83 07 of neem contact op met 1 van de bestuurders (Mariëlle, Robert, Stephan, Désirée)