Ben jij die netwerker die zich graag inzet voor de lokale horeca? Wil jij jou met ons inzetten voor de lokale horecabelangen? Ben jij die gepassioneerde bruggenbouwer met hart voor de horeca? Ben jij dé bestuurder die het verschil wil maken voor de horeca?

Wil jij graag op strategisch niveau meepraten over de horeca in Zwolle? Heb jij ideeën over de koers van jouw lokale afdeling? En deins jij niet terug voor een gesprek met de gemeenten en andere stakeholders? Dan is KHN Zwolle & regio op zoek naar jou!

Het ambtstermijn van 2 bestuursleden van KHN Zwolle & regio loopt dit jaar af. Ook onze voorzitter, Theo Runhaar maakt aan het eind van dit jaar graag ruimte voor ‘vers bloed’ (maar blijft gelukkig wel beschikbaar als adviseur). Om collectieve resultaten te boeken is opvolging van groot belang! Een kleine werkgroep bestaande uit KHN bestuurders en Joëlle Roesink (regiomanager KHN IJsselland, Overijssel) zet zich nu actief in om gesprekken te voeren met potentiële kandidaten voor het bestuur. Je kunt contact opnemen met ons via onderstaande gegevens om een afspraak in te plannen.

Meer informatie en interesse?

Bekijk de vacature voor meer informatie. Neem bij vragen contact op met Joëlle Roesink, regiomanager in (o.a.) Dalfsen, Staphorst en Zwolle via j.roesink@khn.nl of 06 51 15 75 22.

We zien jouw reactie graag tegemoet!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens