Naast het verslag -vanuit het bestuur van KHN Deventer- vernemen we graag hoe het met jou en jouw bedrijf gaat. Waar liggen uitdagingen of kansen en hoe verder in 2023? Meld je snel aan voor deze bijeenkomst!

Op woensdag 8 februari aanstaande organiseert het bestuur van KHN Deventer voor haar leden een algemene ledenvergadering. Wij nodigen jou van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. We zijn deze keer te gast bij MIMIK.

Wanneer : Woensdag 8 februari 2023
Tijd : 13.00 - 14.30 uur
Waar : MIMIK, Achter de Muren Vispoort 8 -10, 7411 SL Deventer

Agenda

 1. Opening en mededelingen
 2. Benoeming kandidaat-bestuurslid Maurice Endeman en Henk Koning
 3. Terugblik op afgelopen jaar door Bart Voortman (voorzitter KHN Deventer)
 4. Vaststellen notulen ALV 6 december 2021*
 5. Financiën
  - Vaststellen Begroting 2023*
 6. Speerpunten KHN Deventer
 7. Vaststellen statutenwijziging
 8. Rondvraag
 9. Sluiting

* Op Mijn KHN kun je de bovenstaande documenten downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Aanmelden

In verband met de organisatie graag aanmelden via deventer@khn.nl of stuur een app naar het secretariaat van KHN Deventer via 06 81 92 75 77. Aansluitend vindt er een horecatour plaats met gemeenteraadsleden. Ondernemers die hierbij willen aansluiten, kunnen zich opgeven via deventer@khn.nl.

Graag tot 8 februari!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens