Vliegt je energierekening door het dak of loop je tegen andere uitdagingen aan? Kom naar de algemene ledenvergadering van KHN Hattem-Heerde en bespreek ze met je collega's en het bestuur.

Onze branche wordt nu al enige jaren getroffen door onvoorziene zaken: corona, personeelstekort en nu de energiecrisis. Dit zorgt bij vele horecaondernemers voor slapeloze nachten en veel onzekerheden. Een goed moment om hier met je collega's over te praten tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van KHN Hattem-Heerde. Tijdens deze bijeenkomst krijg je wellicht tips die je door kunt voeren in jouw bedrijf.

Wanneer? Maandag 21 november 2022
Tijd? Inloop 19.30 uur, start 20.00 uur
Waar? Hattemse Golf& Country Club, Veenwal 11 Hattem

Aansluitend is er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje verder te praten met je collega's.

Agenda

  1. Opening
  2. terugblik afgelopen jaar
  3. Ingekomen en uitgaande stukken
  4. Goedkeuring nieuwe afdelingsstatuten (concept)*
  5. Financiën KHN Hattem-Heerde
  6. Aftreden John en toetreden Marco Vroom
  7. De energiecrisis
  8. Wat moet het bestuur organiseren
  9. Rondvraag en afsluiting

*Op Mijn KHN kun je de afdelingsstatuten downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Het bestuur begrijpt dat iedereen het heel druk heeft maar het is ook heel belangrijk om het contact met je collega's te onderhouden, te laten weten waar je tegen aan loopt en behoefte aan hebt. Dus kom naar de ALV van KHN Hattem-Heerde en laat je stem horen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens