Naast het verslag, vanuit het afdelingsbestuur en KHN landelijk, horen wij graag hoe het met jou gaat! Waar liggen uitdagingen of kansen en hoe verder in 2023. Noteer in je agenda en ben erbij.

Het bestuur van KHN Middelburg nodigt jou van harte uit voor de algemene ledenvergadering (ALV) van het jaar. We zijn deze keer te gast bij Eetcafé de Kemel in Middelburg.

Wanneer : Woensdag 1 februari 2023
Tijd : Inloop 10.15 uur, aanvang 10.30 - 12.30 uur
Wethouders aan het woord : 10.45 - 11.45 uur
Lunch : 11.45 - 12.30 uur
Waar : Eetcafé de Kemel, Kinderdijk 88 in Middelburg

Tijdens de ALV krijg je de gelegenheid om kennis te maken met wethouder Rutger Schonis en wethouder Eduard Smit. Zij geven tijdens deze vergadering hun visie over onder andere de 5 pijlers waar KHN Middelburg zich de komende tijd voor wil inzetten namelijk:

  • De stad
  • Horeca
  • Recreatie
  • Cultuur
  • Evenementen

Aansluitend de vergadering kun je gebruik maken van een overheerlijke lunch en kan er nagepraat worden met collega’s en wethouders. De agenda ontvang je twee weken voor de ALV.

Aanmelden

Wij vragen je vriendelijk om je -voor woensdag 25 januari aanstaande- per e-mail aan te melden via khnmiddelburg@gmail.com. Per lid maximaal 2 inschrijvingen toegestaan. Geef hierbij aan of je gebruik maakt van de lunch en/of alleen de vergadering komt bezoeken.

Tevens wensen wij jou een mooi en voorspoedig 2023!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens