Wat hebben wij gedaan in 2022, waar liggen uitdagingen en hoe verder in 2023. Noteer alvast in de agenda en ben erbij!

Het bestuur van KHN Oss nodigt jou van harte uit voor de algemene ledenvergadering van KHN Oss. We zijn deze keer te gast bij Restaurant Oma Peetje.

Wanneer? Maandag 31 oktober 2022
Tijd? Inloop 17.30 uur (start vergadering 18.00 uur)
Waar? Restaurant Oma Peetje (naast zalencentrum de Merx), Burgemeester van Erpstraat 25, 5351 AR Berghem

Agenda en bespreekpunten

 1. Opening en mededelingen
 2. Hoe gaat het met iedereen?
 3. Ingekomen stukken
 4. Verslag algemene ledenvergadering 01-02-2022*
 5. Terugblik 2022
 6. Bestuurszaken:
  1. Financiƫn
  2. Beleidsplan
  3. Actueel nieuws horeca en gemeente
 7. Actueel nieuws vanuit KHN
 8. Rondvraag
 9. Sluiting

*Op Mijn KHN kun je het verslag van de vorige vergadering downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Rond de klok van 19.00 uur wordt de vergadering gesloten en is er een lekker hapje en de ideale gelegenheid om je collega's beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

Graag via een e-mail naar oss@khn.nl, met vermelding van het aantal personen. Heb jij nog punten van aandacht die je graag op de agenda ziet dan horen wij dit graag vooraf zodat dit, in goed overleg, toegevoegd kan worden. Wil jij ook op de hoogte zijn van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen, zeker komen!

Biertapwedstrijden

Aansluitend aan de vergadering vindt bij Zalencentrum de Merx, onze biertapwedstrijden plaats! Wie wordt deze avond de beste biertapper van Oss en mag naar de Nederlandse finale op de Horecava in Amsterdam? De inschrijving is nog niet gesloten dus ben erbij en meld een team aan.

Wij verwelkomen jou graag op maandag 31 oktober!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens