Ben erbij op 30 november aanstaande tijdens de enerverende avond met als thema: Zó worden '24 en '25 succesjaren voor recreatieve & toeristische ondernemers én organisaties.

Brabantse Juweeltjes heeft het bestuur van KHN Heeze-Leende gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Het programma start om 19.30 uur. Je bent vanaf 19.00 uur van harte welkom. Jou staat dan een heel divers en attractief programma te wachten. Zo word je geïnspireerd door inzicht in de regionale ontwikkelingen, gepresenteerd door Wethouder Tielemans van de Gemeente Bernheze. Ook de eigenaar van Hartje Groen komt aan het woord. Subsidie-deskundige Jan Hanegraaf geeft een toelichting op de kansen die er voor je zijn. Samen wordt dieper ingegaan op interessante stellingen. En dat is zeker nog niet alles. Laat je maar verrassen! De avond sluiten we rond 21.00 uur af met een netwerkborrel. Kortom, ’24 en ’25 worden recreatieve topjaren en op deze avond zetten we daarin een grote stap!

Wanneer: Donderdag 30 november 2023
Tijd: 19.00 - 21.30 uur
Waar: Hartje Groen & De Boshut, Udensedreef 14, 5374 RK Schaijk

Er is volop parkeergelegenheid aanwezig.

Aanmelden

Ben erbij en meld je nu gelijk aan, als je dat nog niet gedaan hebt, via info@brabantsejuweeltjes.nl. Je ontvangt aansluitend een bevestigingsmail. Vermeld a.u.b. het aantal personen, de namen en e-mailadressen.

Bekijk hier de volledige uitnodiging.