We zijn allemaal weer toe aan de reuring en de bijbehorende toeristenstromen die culturele events op gang brengen! Om dit te vieren ontmoeten we elkaar op 17 mei onder het genot van een hapje en een drankje in het Fries Museum.

Binnenstadsmanagement Leeuwarden heeft het bestuur van KHN Leeuwarden gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste Leeuwarder ondernemer,

We zijn allemaal weer toe aan de reuring en de bijbehorende toeristenstromen die culturele events op gang brengen! Leeuwarden krabbelt na een lastige periode weer op. Om dit te vieren ontmoeten we elkaar op dinsdag 17 mei aanstaande vanaf 18.15 uur onder het genot van een hapje en een drankje in het Fries Museum.

Binnenstadsmanagement Leeuwarden organiseert deze netwerkavond samen met gemeente Leeuwarden, Winkeliersvereniging Nieuwestad en het Fries Museum rond de opening van de beroemde vaandeldrager van Rembrandt.

Programma dinsdag 17 mei

  • 18.15 uur Inloop
  • 18.30 uur Welkomstwoord door Annemarie Lavèn, hoofd Publiek en Presentaties Fries Museum
  • 18.45 uur Toelichting door Hans Faber, projectmanager Agenda Binnenstad, op het nieuwe collegeprogramma gemeente Leeuwarden met een focus op de binnenstad
  • 19.00 uur Netwerkborrel met buffet in Café Thús. Aansluitend de mogelijkheid tot het bezichtigen van De Vaandeldrager en de populaire tentoonstelling À la campagne
  • 20.30 uur Einde programma

We zijn verheugd om u als winkeliers en horecaondernemers te verwelkomen in ús museum.

Aanmelden

Deze uitnodiging is geldig voor twee personen. In verband met het eten stellen wij het op prijs als u zich tijdig aanmeldt via de website van Fries Museum Netwerkavond.

Met hartelijke groet,

Hayo Galema, binnenstadsmanager Leeuwarden
Gerrit Jan Faber, voorzitter van de winkeliersvereniging Nieuwestad
Kris Callens, directeur-bestuurder Fries Museum
Liesbeth van Keimpema, relatiemanager Fries Museum

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens