De Zaanstreek staat te popelen om nieuwe bezoekers en recreanten te ontvangen, de voorbereiding op een mooi seizoen is bij velen al in gang gezet.

Op 23 maart vieren we de opening van het toeristisch seizoen, in gezamenlijkheid met een netwerkborrel. Voorafgaand aan de borrel, word je meegenomen in de plannen van Marketing Zaanstreek en wordt de gehele sector graag ook voorzien van inhoudelijke kennis over twee belangrijke spelers in de toeristische industrie.

Hoogleraar en econoom Jan van der Borg
Jan van der Borg is hoogleraar toerisme management, programmadirecteur van de Master in Toerisme aan de KU Leuven en hij is verbonden aan de Universiteit Ca Foscari in Venetië. Sinds het eind van de jaren ’80 doet Jan van der Borg onderzoek naar (massa)toerisme. Een man met een mening en een visie: "De bottom line van een toeristisch ontwikkelingsbeleid is dat je dat doet voor je locals”.

Directeur FUNDAM Hospitality & Tourism services, Jaap Funnekotter
Jaap Funnekotter heeft jarenlange ervaring in de (inter)nationale gastvrijheidsindustrie. Vanuit FUNDAM verzorgt hij onder meer advies en training voor ondernemingen die geïnteresseerd zijn om hotelmatige gastvrijheid onderdeel van hun bedrijfsstrategie te laten zijn. Hij zal je meenemen in een interactief verhaal over hoe iedereen onderdeel is van het ‘product’ de Zaanstreek en hoe we allemaal onze rol spelen als gastheer/gastvrouw en daarmee de bezoekerservaring beïnvloeden.

Wanneer: donderdag 23 maart 2023
Tijd: vanaf 15.00 uur
Waar: Zaans Museum, Schansend 7 in Zaandam
Parkeren kan op het parkeerterrein van Stichting de Zaanse Schans, parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Programma
15.00 uur – Inloop
15.30 uur – Start inhoudelijk programma
17.30 uur – Netwerkborrel
18.30 uur – Einde
Het programma wordt ondersteund door afdeling Toerisme, gemeente Zaanstad.

Aanmelden

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens