In 2014 heeft Domburg de badstatus ontvangen. We willen dit keurmerk samen met jou door ontwikkelen en beleefbaar maken bij inwoners en gasten. Kom brainstormen over de kansen die het keurmerk badstatus Domburg de gemeente Veere biedt.

De gemeente Veere heeft het bestuur van KHN Veere gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Wanneer : Donderdag 16 februari 2023
Tijd : 17.00 uur (voor eten wordt gezorgd)
Waar : Gemeentehuis, Traverse 1 Domburg

Startbijeenkomst

Tijdens de startbijeenkomst vertellen we u wat een badstatus keurmerk voor de gemeente Veere en in het bijzonder Domburg kan betekenen. Daarbij willen we u inspireren met voorbeelden vanuit andere badplaatsen. Vervolgens willen we met u bepalen welke mogelijkheden er voor de toekomst zijn. Het keurmerk mag binnen de gehele Gemeente Veere worden ingezet. Daarvoor willen we met u in gesprek. Tot slot hopen we een aantal van u naar aanleiding van deze bijeenkomst uit te nodigen voor een vervolggesprek om zo te komen tot een concreet uitvoeringsprogramma badstatus Domburg.

Bent u er bij?

Uw bijdrage is bijzonder waardevol. U kunt zich opgeven door vóór 7 februari een email te sturen naar: ondernemersteam@veere.nl.

Per bedrijf kunnen 2 personen zich aanmelden. Vermeld u in de email namens welke organisatie/bedrijf u komt en graag de naam of namen van de aanwezige(n). In verband met de catering is aanmelden nodig.

Bekijk hier de volledige uitnodiging van gemeente Veere.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens