Naast een gezellige en informele borrel, biedt Dé Smaakcateraar ons een kijkje achter de schermen met een exclusieve rondleiding.

Het bestuur van KHN Betuwe Oost heet jou en je partner of compagnon van harte welkom op onze ledenbijeenkomst! Deze vindt plaats op maandag 18 september aanstaande om 17.00 uur bij Dé Smaakcateraar in Gendt.

Naast een gezellige en informele borrel, biedt Dé Smaakcateraar ons een kijkje achter de schermen met een exclusieve rondleiding. Als cateraar die zich richt op zowel particulieren als ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf, staat Dé Smaakcateraar bekend om hun verse en pure gerechten en dranken. Alles wat zij serveren, is met zorg en liefde in eigen keuken bereid.

Deze avond biedt tevens een uitstekende gelegenheid om andere horecaondernemers en KHN-leden uit de regio persoonlijk te ontmoeten. Het is zo waardevol om af en toe in een inspirerende omgeving van gedachten te wisselen.

Heb je specifieke vragen?

Regiomanager Bart Kennis is er ook. Aarzel niet om hem aan te spreken, hij staat je graag te woord.

Aanmelden

Wil je deze unieke bijeenkomst niet missen? Meld je dan aan vóór 10 september via betuweoost@khn.nl. Wij kijken met enthousiasme uit naar je komst.

Graag tot de 18e!