De gemeente Hoeksche Waard hoort graag hoe het met jou gaat en praten jou graag bij wat de gemeente onderneemt om de horeca te ondersteunen. Meld je snel aan voor dit overleg!

De gemeente Hoeksche Waard heeft het bestuur van KHN Hoeksewaard gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste ondernemer,

Op 23 september kwamen wij bij elkaar tijdens een bijeenkomst voor de horeca in de Eendrachtshoeve. Aanleiding was de invoering van het coronatoegangsbewijs.

Wij willen graag een vervolg geven aan die bijeenkomst en van u horen hoe het gaat. Ook willen wij u bijpraten over wat de gemeente onderneemt om de horeca te ondersteunen.

Tijd: donderdag 16 december van 08.30 tot 09.30 uur

Plaats: gemeentehuis Oud-Beijerland (W. van Vlietstraat 6)

U bent van harte welkom. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar ondernemen@gemeentehw.nl (aanmelding 16-12 plus uw naam is voldoende).

Let op: het gemeentehuis is een publieke plaats. Dit betekent dat een mondkapje verplicht is. Daarnaast geldt 1,5 afstand houden en werken we met vaste zitplaatsen.

Ik hoop u donderdag persoonlijk te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Bram van Hemmen Paul Boogaard
Burgemeester Wethouder

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens