Het bestuur van KHN De Liemers nodigt jou en je partner/compagnon van harte uit voor een leuke ledenbijeenkomst op 15 maart. Je bent van harte welkom bij Stadsbierhuys De Waag in Doesburg voor een heerlijk walking dinner!

Wanneer : Woensdag 15 maart 2023
Tijd : 19.00 uur
Waar : Stadsbierhuys De Waag, Koepoortstraat 2, 6981 AS Doesburg

Tussen de drankjes en verschillende happen door, zal het bestuur kort een aantal officiële vergaderpunten bespreken. De avond wordt vervolgens informeel voortgezet.

Gezelligheid staat voorop! Het is goed en waardevol om elkaar als collega horecaondernemers zo nu en dan te ontmoeten en met elkaar van gedachten te kunnen wisselen. Regiomanager Bart Kennis is ook aanwezig om al jouw prangende vragen op deze avond te beantwoorden. Heb je hier behoefte aan? Schroom dan niet en stap op hem af!

Ben jij erbij?

Aanmelden kan tot en met donderdag 9 maart aanstaande. Zijn er allergieën, geef dit dan ook meteen door. Aanmelden is mogelijk via: liemers@khn.nl.

We kijken uit naar je komst! Graag tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens