Je bent van harte uitgenodigd voor Café Laag Holland, dé netwerkbijeenkomst voor recreatief en toeristisch Laag Holland. Houd alvast een plekje vrij in de agenda voor de tweede editie van dit jaar.

Wanneer: Maandag 14 november
Tijd:
19:15 uur
Waar:
Duurzame locatie - pendeldienst vanaf de Woude

AANMELDEN

Deze editie van Café Laag Holland staat volledig in het teken van duurzaamheid. Duurzaam toerisme is een hot topic, maar geen eenvoudige opgave. Toch is het belangrijk dat we actie ondernemen om de gevolgen van klimaatverandering tegen te gaan. Deze uitdaging maken wij graag met u bespreekbaar. Tijdens Café Laag Holland presenteren diverse sprekers o.a. de trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en worden vele leuke en laagdrempelige voorbeelden onder de aandacht gebracht. Hiermee hopen wij samen een stapje groener te worden.

Alvast geïnspireerd worden? Kijk dan hier de aftermovie van de Toerisme Top 2022. Binnenkort volgt de officiële uitnodiging met daarin het volledige programma.

Laag Holland en de individuele gemeenten komen regelmatig voor in mooie persartikelen. Deze artikelen zijn overzichtelijk terug te vinden op onze website. Ook is er op de website een uitgebreide toolkit met gratis fotobank beschikbaar voor ondernemers uit de regio. Op deze manier kunnen jullie - als ambassadeur van de regio – ook op jullie eigen website en/of sociale media kanalen de regio promoten. Ben jij een echte ambassadeur van de regio?

Doe dan mee aan onze 'Ambassadeur van het jaar contest' en maak kans op €1000,- promotiebudget.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens