Deze uitnodiging is voor alle leden van KHN die staan te springen om medewerkers en daarnaast ook heel graag nieuwe keuken- en servicetoppers willen opleiden en begeleiden!

Horeca Leeft! is de slogan van de nieuwe campagne van Summa Horeca in samenwerking met een groot aantal horecabedrijven uit de regio, met als doel om gezamenlijk zoveel mogelijk studenten te enthousiasmeren voor de BBL opleiding, die direct na aanvang van hun opleiding starten in de Horeca.

De studenten kunnen zich tot 1 oktober 2021 aanmelden en ontvangen lesmateriaal ter waarde van € 240,00. Horecabedrijven die een nieuwe student werven en iemand uit hun team willen opleiden tot Leermeester, kunnen deze opleiding helemaal gratis volgen en ontvangen daarmee het certificaat van erkend leerbedrijf.

Kickoff campagne

Wanneer? Woensdag 7 juli 2021
Tijd? 10.00 - 12.00 uur
Waar? Grill & Bar Dommel18 aan de Dommelstraat 18 in Eindhoven

Aanmelden

Meld je voor maandag 6 juli aanstaande aan door een mail te sturen naar regiomanager Yumi Overbeeke, y.overbeeke@khn.nl.

Graag tot volgende week woensdag bij Grill & Bar Dommel18!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens