Bijna elke horecaondernemer is op zoek naar nieuwe medewerkers, nu en in de toekomst. Keyport Meets heeft een laagdrempelige manier bedacht om in contact te komen met én in beeld te komen bij scholieren en studenten.

De bedoeling is dat leerlingen zich kunnen oriënteren bij bedrijven, en wellicht ook verder kijken dan de hun bekende zaken. Leerlingen maken een profiel aan en krijgen zo inzicht in wat ze willen en kunnen, slimme software maakt dan een match met bedrijven, ook in de horeca!

Regio in je Rugzak

Regio in je Rugzak is gratis voor ondernemers, uiteraard moet je wel een mooi profiel maken en zichtbaar zijn in de regio om aandacht te genereren. Wij als KHN zien dit als een goede ontwikkeling.

Het grotere doel is om leerlingen na de middelbare school in de regio te houden, omdat men hier een netwerk heeft opgebouwd en daardoor werkkansen ziet. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat er nu direct weekendhulpen uit voort komen.

Meer informatie

Veel plezier en succes!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens