Op 29 juni vond de algemene ledenvergadering (ALV) van KHN Heemskerk plaats bij Twaalfmaat. Wat kwam er zoal ter sprake?

De afdeling is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Lijkt je dit een interessante bestuursfunctie? Er komt binnenkort een uitnodiging voor kandidaten om zich beschikbaar te stellen.

Statuten

Als gevolg van landelijke wetgeving, dient er een statutenwijziging plaats te vinden. De afdelingsstatuten worden aangepast naar landelijke richtlijnen. Het komt er in het kort op neer dat de UBO en KvK registraties op orde dienen te zijn. De vergadering gaat akkoord met de statutenwijziging. De ondertekende statuten zullen samen met de UBO en KvK stukken bij de notaris worden aangeboden.

Evenementen

Naast KHN Heemskerk bestaat er ook een evenementencommissie Horeca Heemskerk, die in het verleden diverse wijn-en biertochten organiseerde. Omdat er geen leden meer waren die de routes wilden organiseren, worden deze tochten nu georganiseerd door WijnSpijs en wordt de evenementencommissie Horeca Heemskerk opgeheven.

De lotingsprocedure voor de exploitatievergunning van de kermistenten zal gaan veranderen. Hiervoor wordt er een werkgroep gecreƫerd. Voor 31 december worden de nieuwe lotingregels door de werkgroep vastgesteld.

Diverse overleggen

Xander Kleijne is sinds kort voorzitter van de BIZZ. In september zal er overleg met de Gemeenteraad plaatsvinden. De eerstkomende bestuurs- en algemene ledenvergadering zal plaatsvinden op woensdag 14 september, met daaropvolgend het Regulier Horeca Overleg. De Gemeente Heemskerk is daarbij altijd goed vertegenwoordigd, maar ook KHN Heemskerk is gebaat bij een hoge opkomst van haar leden.

Ontwikkelingen herstel corona

De landelijke lobby van KHN in samenwerking met VNO/NCV en MKB blijft voortduren, zowel voor-als achter de schermen. Ook vraagt KHN nog altijd om compensatie, waarbij er maatregelen met terugwerkende kracht dienen worden te genomen maar er ook vooruit gekeken dient te worden.

Volgende vergadering

De volgende algemene ledenvergadering is op woensdag 14 september om 9:30 uur bij Twaalfmaat. Noteer de datum vast in je agenda!

Het verslag van de ledenvergadering van 29 juni vind je hier*, voor vragen of opmerkingen over het verslag kan je contact opnemen met het bestuur via heemskerk@khn.nl.

* Op Mijn KHN kun je het verslag downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens