Wet Arbeidsmarkt in Balans, wat betekent dat voor werkgevers op het strand? De verschillen tussen flex en vast moeten verkleinen. Wat wijzigt er precies en wanneer? En hoe kun je jezelf voorbereiden?

Op 1 januari 2020 gaat de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in. Vanaf dat moment veranderen de regels op het gebied van oproepovereenkomsten en transitievergoedingen.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de aankomende wijzigingen. Wat zijn de gevolgen van flexibel werken en oproepovereenkomsten en voor welke medewerker moet je straks een hoge en voor welke je een lage WW-premie afdragen?

In deze presentatie van ongeveer 1 uur over de WAB geven we een heldere en duidelijke uitleg over de belangrijkste wijzigingen op het gebied van flexibele arbeid. Je hoort welke gevolgen dit heeft voor de dagelijkse praktijk als strandbedrijf en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden. Ook gaan we in op de meest gestelde vragen.

Er zijn 2 presentaties in de middag. Onderstaand meer informatie en de aanmeldlink.

Wanneer: 3 februari 2020
Tijd: 13.30 uur tot 14.30 uur

Geef je hier op voor deze presentatie.

Wanneer: 3 februari 2020
Tijd: 15.30 uur tot 16.30 uur

Geef je hier op voor deze presentatie.

Waar: Grote Kerk, Rond de Grote Kerk 12, 2513 AM Den Haag

Kosten
KHN Den Haag biedt haar leden deze presentatie aan.

Afmelden
Moet je je onverwacht toch afmelden, stuur dan een email aan: khncursussen@khn.nl. Wij kunnen dan rekening houden met het aantal te verwachten deelnemers.

Graag tot ziens op 3 februari!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens