Op dinsdag 5 november jl. werd de algemene ledenvergadering van KHN Zandvoort gehouden bij Center Parcs Hotel, Trompstraat 2, 2041 JB Zandvoort.

Wat kwam er zoal ter sprake?

Speerpunten 2020
Voor 2020 heeft het bestuur vier speerpunten opgesteld:

  1. Betrokkenheid van de leden vergroten, o.a. door middel van netwerkborrels. KHN Zandvoort heeft 92 leden en met z’n allen kan er voor meer betrokkenheid gezorgd worden;
  2. Verlaging precario. De gemeente wil veel terrassen voor een bruisend en sfeervol Zandvoort, maar moet dan wel het precariobeleid aanpassen, dus verlagen;
  3. Hoteloverleg nieuw leven inblazen. Joleen Smits neemt dit op zich;
  4. Belangen horeca behartigen inzake Dutch GP. Dit is voor heel Zandvoort een belangrijk punt.

Financiën
De financiën van de afdeling zijn op orde. De begroting 2020 wordt door de penningmeester Rob Smits doorgenomen. Het voorstel van het bestuur om de hoofdelijke omslag te verhogen naar € 25,- (was € 15,-), wordt door de aanwezigen goedgekeurd.

Precario
De facturen voor de precario zijn bij de ondernemers op de deurmat gevallen, wederom is iedereen geschrokken van de hoogte van de bedragen. Er wordt verondersteld dat er dubbel betaald worden en het voor de borden, vblaggen en schermen dubbel betaald moet woren. Ook worden er meters in rekening gebracht die niet als terras gebruikt worden. Ondernemers kunnen de factuur naar regiomanager Ivo Berkhoff sturen, hij zal er dan mee aan de slag gaan (i.berkhoff@khn.nl / 06-51174294).

Bestuurswisselingen/aanvulling bestuur
Op dit moment zijn er geen bestuurswisselingen. Er kunnen wel altijd bestuursleden bij! Wil je een steentje wil bijdragen, heb je ideeën, vragen, wil je meepraten enz.? Meld je aan via zandvoort@khn.nl

Na afloop van deze bijeenkomst, gaan we verder met het relaxte gedeelte van deze middag. Te beginnen met een drankje en daarna een rondleiding door het recent vernieuwde Center Parcs Hotel.
Het hele hotel is gemoderniseerd, alle kamers én suites hebben uitzicht op het strand. Het was een heldere, zonnige dag: dus wat een uitzicht!
Daarna gingen (de meesten) lopend naar het Circuitpark, waar we een leuke rondleiding op het asfalt van het circuit kregen en een uitleg over de vernieuwingen/aanpassingen die nodig zijn voor GP Zandvoort.
Als klap op de vuurpijl werd een bezoek aan RL Racing (simulators) gebracht, waar iedereen een paar minuten zich kon wanen als F1-coureur. Een geweldige ervaring.
Tot slot een hapje en drankje bij Bernie’s Bar and Kitchen op het park en iedereen kon terugkijken op een leuke inspiratietour!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens