Op woensdag 16 januari was er een bestuursvergadering van KHN Beverwijk gehouden in restaurant De Open Keuken aan de Duinwijklaan. Wat kwam er zoal ter sprake?

Gemeentelijk overleg
Op 14 maart a.s. staat een gemeentelijk overleg gepland. Wat zeker ter sprake zal komen is vorderingen Bibob-ontwerp; eventuele wijzigingen van het horecabeleid m.b.t. het nieuwe coalitieprogramma.

Heb je een onderwerp dat je graag besproken ziet? Graag een mailtje naar beverwijk@khn.nl.

Plastic verbod
Voorstel Europese Commissie voor verbod op plastic producten is natuurlijk al bij je bekend.

De bedoeling van de E.C. is, om te voorkomen dat plastic als zwerfvuil in het milieu en vooral in de zee terechtkomt. Sommige producten worden verboden. "Maar alleen als er een alternatief voorhanden is", schrijft de commissie in de voorstellen. En die alternatieven moeten ook betaalbaar zijn. De voorstellen moeten de komende jaren van kracht worden.

Wist je dat er nu al afbreekbare plastic bierglazen te koop zijn? Ook blijken statiegeldbekers minder duurzaam te zijn dan plastic bierglazen!

Het besluit moet nog door de E.C. genomen worden, wel kunnen we onze gedachten er al over laten gaan. Heb je misschien al een idee? Geef dit door aan beverwijk@khn.nl.

Veiligheidstraining door de gemeente
De gemeente wil in 2019 een veiligheidstraining “Alert in de Horeca-training” geven voor horeca-ondernemers. In overleg met de gemeente zal een datum geprikt worden. Zodra daar meer bekend over is, informeren wij je. Wat een goed initiatief van de gemeente Beverwijk!

Nationale Horecadag
Op 14 mei a.s. wordt de Nationale Horecadag gehouden. KHN steunt deze dag; ondernemers die een pakket voor deze dag afnemen, krijgen als KHN lid 20% korting. Zie ook nationalehorecadag.nl

Algemene ledenvergadering
Op 6 mei wordt onze algemene ledenvergadering gehouden. Reserveer vast deze datum; zodra er meer over bekend is hoor je van ons.

We zoeken naar ondernemers die wel eens willen vertellen hoe zij hun ondernemerschap beleven en willen vertellen waar zij ondersteuning van KHN willen. Contact met collega-ondernemers is altijd goed voor het opdoen van nieuwe ideeën en ervaringen.

Draag je KHN Beverwijk e.o. een warm hart toe? Wil je het nieuws als eerste horen? Wil je jouw netwerk uitbreiden? Informeer eens bij je regiomanager Ivo Berkhoff of één van de bestuursleden, waarin je jouw hulp en inzet kunt aanbieden. Schroom niet en loop gerust eens binnen bij een van de vergaderingen! Locatie wordt steeds vermeld op de website.

Speciaal onze leden uit Wijk aan Zee zijn van harte welkom.

De vergaderingen zijn voor iedereen toegankelijk.
Op 4 maart om 10.00 uur vindt onze volgende bestuursvergadering plaats en wel in Restaurant De Open Keuken, Duinwijklaan 35 in Beverwijk.

Heb je de Facebook van KHN Beverwijk al geliked? Zegt het voort!