Momenteel zitten we in een tweede lockdown en wordt de situatie steeds nijpender. Graag willen we binnenkort met jullie bijpraten vandaar ook even een korte update!

Algemene ledenvergadering
Onze algemene ledenvergadering vind plaats op 8 december om 10.00 uur. Naar verwachting is dit digitaal gezien de omstandigheden. Mocht je punten hebben waarvan je wil dat wij deze behandelen dan horen we het graag! Graag even mailen naar tilburg@khn.nl.

Vrijwilligersvouchers
Vanuit de gemeente Tilburg worden er jaarlijks vrijwilligersvouchers uitgedeeld ter waarde van €5,- om deze te bedanken voor hun inzet! Ze kunnen ingeleverd worden bij Bakkerij van Iersel en bij deelnemende horecabedrijven!
Wil jij deze vrijwilligers ontvangen en kunnen ze bij jou een bon inleveren met een respectievelijke waarde van €5,-? Dan horen wij het graag! Je kunt mailen naar m.reijers@khn.nl.

Hoe werkt het?
De bonnen zijn in te leveren in de maanden december, januari en februari. ContourdeTwern zorgt voor de uitbetaling aan de hand van de ingeleverde bonnen. Deze kunnen bij hen ingeleverd worden en zullen aan het einde van de maand uitbetaald kunnen worden. Graag hoor ik wie er wil deelnemen, dan zorg ik dat de verdere details verstuurd worden!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens