De coronacrisis raakt horecaondernemers hard. Daarom is het belangrijk om te horen wat er nodig is na deze periode. De VVD Edam-Volendam wil graag met jullie in gesprek over deze vraag.

Tijdens deze sessie willen we vooral luisteren en input vergaren. Hoe kunnen we als politiek helpen? En wat zijn de creatieve, innovatieve ideeën die elders in het land worden bedacht? En hoe kunnen we van elkaar leren?

We nodigen een interessante spreker uit die inspirerende ideeën uit het hele land met ons allen kan delen. En natuurlijk is de hele VVD-fractie aanwezig om te luisteren, maar ook om (waar nodig) vragen te beantwoorden.

Je bent van harte welkom. Je mening wordt zeer gewaardeerd. De sessie is digitaal (via Zoom) en wordt gehouden op dinsdag 23 of donderdag 25 februari. De datum waar de meeste animo voor is wordt gekozen.

Geef je op via fzwarthoed@gmail.com en laat je e-mailadres achter. Dan sturen we je te zijner tijd de Zoomlink om mee te doen. Tot dan!

VVD-fractie en bestuur Edam Volendam

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens