We nodigen je uit voor de ledenbijeenkomst die gehouden wordt op dinsdag 22 oktober in restaurant Oost, Bloemenmarkt 14 in Roosendaal. Deze wil je niet missen, want de bijeenkomst staat helemaal in het thema van gastvrijheid!

Wanneer? 22 oktober 2019
Tijd? 14.00 uur neutbon (14.30 uur alle andere leden)
Waar? Restaurant Oost, Bloemenmarkt 14 in Roosendaal

We beginnen om 14.00 uur met de prijsbepaling van de neutbon. Vanaf 14.30 zijn alle andere leden welkom, dan geeft inspirator Vianne Scharloo een presentatie over gastvrijheid.

Word in één uur geïnspireerd en hoor welke stappen jij kunt zetten om je online gastvrijheid op gelijk niveau te krijgen met je gastvrijheid in je zaak. Inspirerende voorbeelden en praktische tips om direct aan de slag te gaan!

De (korte) ALV begint rond 15.00 uur.

Agenda ALV:

⦁ Opening/mededelingen.
⦁ Bespreking conceptverslag vorige vergadering
⦁ Nieuwe leden/Mutaties leden
⦁ Wat er speelt in onze gemeente
⦁ Hoe staat het met het buitengebied
⦁ Vragenrondje gemeente mbt het evenementenbeleid
⦁ Mededelingen regiomanager
⦁ Rondvraag
⦁ Sluiting

Tijdens de vergadering is er ruimte voor een vragenrondje: een vertegenwoordiger van de gemeente Roosendaal is aanwezig om al jullie vragen betreffende het evenementenbeleid te beantwoorden.

Omdat we de ALV kort willen houden om zo meer tijd te hebben voor onze gasten, verzoeken we jullie om eventuele vragen alvast naar het bestuur te mailen. Dan kunnen we die alvast voorbereiden.

Afmelden
Kun je er niet bij zijn, laat het dan even weten per mail via irmavanschaijk@hotmail.com of op telefoonnummer: 06 23 25 56 21.

Tot 22 oktober!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens