Wil jij op de hoogte blijven de lokale ontwikkelingen? Zet deze datum alvast in jouw agenda.

Het bestuur van KHN Vijfheerenlanden nodigt jou van harte uit voor de jaarlijkse ledenbijeenkomst. We zijn deze keer te gast bij Henri en Anke van Rossum van De Houtloods. Na een korte update door het bestuur, een petje op- petje af quiz gaan we met een gids Leerdam verkennen. Na de stadswandeling komen we terug, drinken we gezellig nog een drankje en eten een hapje met elkaar.

Wanneer? Maandag 30 januari 2023
Tijd? Aanvang 15.00 uur
Waar? De Houtloods, Sundvall 2, Leerdam

Aanmelden

We hopen uiteraard dat jij er ook bij bent? Graag even aanmelden per e-mail ivm (de inkoop voor het eten) bij Herman Gleis: vijfheerenlanden@khn.nl of app naar 06 25 46 58 04. Wil jij ook een agendapunt inbrengen? Mail dat ook naar Herman.

We kijken er naar uit en hopen dat jij er bij bent!

Bijlagen: Begroting en beleidsplan KHN Vijfheerenlanden*

* Op Mijn KHN kun je de begroting en het beleidsplan downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens