Naast de borrel, verkiezing van de nieuwe voorzitter (en enkele andere bestuurlijke updates), is vooral ook de locatie (very) ‘nice to know’: het nieuwe OOST in de Oosterstraat. Een mooi nieuw concept in hartje stad waar je uitgebreid kunt rondkijken!

Wie kent haar inmiddels niet: Irene van der Velde! Sinds 2016 voorzitter van het bestuur (met als laatste wapenfeit dat er voor de Groninger horeca maar liefst ca. € 4 miljoen is vrijgemaakt om de coronapijn te verzachten). Ondanks haar drukke andere werkzaamheden was ze gelukkig bereid om tijdens de coronatijden aan te blijven als voorzitter. Maar nu komt dan het moment dat ze afscheid gaat nemen als voorzitter en … dat verdient een dankbare (afscheids)borrel!

Bij het vertrek van een voorzitter hoort de verkiezing van een opvolger. Het bestuur is zeer ‘in de nopjes’ dat ze een uitstekende kandidaat bereid heeft gevonden om Irene op te volgen en als boegbeeld te fungeren van KHN Groningen: Jan Akkermans van Hotel Corps de Garde! Met gepaste trots dragen we Jan hierbij dan ook graag voor als nieuwe voorzitter en horen graag of jullie daarmee in kunnen stemmen (voor datum: zie onder). En zoals het (statutair) hoort: tot 1 dag voor de verkiezing kunnen tegenkandidaten zich melden (via groningen@khn.nl).

Naast de borrel, verkiezing van de nieuwe voorzitter (en meer bestuurswisselingen..) en enkele andere bestuurlijke updates, is vooral ook de locatie (very) ‘nice to know’: het nieuwe OOST in de Oosterstraat. Een mooi nieuw concept in hartje stad waar je uitgebreid kunt rondkijken!

Kortom, bij deze ben je uitgenodigd voor een mooie collegiale meeting van de Groninger horeca!

Datum? Maandag 30 mei 2022
Tijd? 16.00 uur
Locatie? OOST, Oosterstraat 13A te Groningen

Aanmelden
Meld je snel aan -uiterlijk 23 mei aanstaande- via groningen@khn.nl.

Komt allen en tot de 30e mei!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens