Voor degenen die aangesloten zijn op de app groep KHN Venray bevat onderstaand bericht geen nieuwe informatie. Ben je niet aangesloten bij deze app groep met de leden van KHN Venray , maar wil je dat wel graag? Stuur dan een berichtje met je naam en 06-nummer naar Christel Nabuurs, dan voegt zij jou aan de groep toe.

We bevinden ons in een tijd vol uitdagingen… de ene nog groter dan de andere. Wij zijn als bestuur de uitdaging aangegaan om een ALV te organiseren maar zien daar, naar aanleiding van de extra maatregelen die ons afgelopen week op het bord zijn gelegd, toch van af.

Zodra er enig zicht is op verbetering van de huidige situatie, of wanneer de omstandigheden dusdanig nijpend zijn dat de nood aan de man is, zullen wij snel een uitnodiging versturen voor de ALV.

Voor nu wensen wij jullie alle succes met het aangaan van de uitdaging! Mochten wij jullie ergens mee kunnen helpen, pak gerust de telefoon en waag er een belletje aan!

En is er écht nood aan de man.. dan is Christel (06-53 36 91 19) er als regiomanager natuurlijk ook nog altijd!!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens