Wat hebben wij gedaan in 2021? Waar liggen uitdagingen en hoe verder in 2022? Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen? Noteer 19 april vast in je agenda!

Wanneer? Dinsdag 19 april 2022
Tijd? Aanvang 14.00 uur
Waar? Schouwburg Venray, Schouwburgplein 1, 5801 BV Venray

Wil je dinsdagmiddag 19 april in je agenda reserveren voor de algemene ledenvergadering (ALV)? We houden dan van 14.00 tot 15.00 uur onze ledenvergaderingen.

Presentatie Wouter Verkerk

Aansluitend verzorgt niemand minder dan Wouter Verkerk een boeiende presentatie. Ook jouw leidinggevenden zijn bij deze presentatie van harte welkom.

Agenda

De agenda’s voor de ledenvergaderingen volgen later nog, want net zoals de vorige keer, zullen de ledenvergaderingen van Horst aan de Maas en Venray afzonderlijk gehouden worden en zal de presentatie en de borrel na afloop gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dit keer te gast bij de Schouwburg in Venray.

Verslag

Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je het verslag van de algemene ledenvergadering 2021. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Hou je mailbox dus in de gaten voor de details die later volgen, maar reserveer dinsdagmiddag 19 april wel alvast in je agenda!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens