Op 12 september vergaderde het bestuur van KHN Beverwijk in Café Scheiwijck. Er werd onder meer met de wethouder gesproken over het terrassenbeleid. Ook kwam het nieuw op te richten ondernemersfonds en de aankomende ALV op dinsdag 27 september ter sprake.

Ondernemersfonds

Als eerste punt op de agenda werd gesproken over het nieuw op te richten ondernemersfonds. Voor dit onderwerp waren Jacintha Lieuwes (thans voorzitter van de aanjaagregeling ondernemersklimaat en beoogd voorzitter ondernemersfonds Beverwijk i.o.) en Tineke van Schaik (Beleidsadviseur Economische Zaken gemeente Beverwijk) aangesloten bij de vergadering. Na de plannen door te hebben genomen gaven zij aan dat op 27 september een informatieavond voor alle belanghebbenden zal plaatsvinden. Alle horeca ondernemers worden dan ook van harte uitgenodigd aan te sluiten bij deze bijeenkomst en kunnen zich via deze link aanmelden.

Terrassenbeleid

Ook wethouder Teun-Jan Tabak was bij de vergadering aangesloten om te spreken over het terrassenbeleid. Hij kaartte het belang dat de horeca voor de stad heeft aan gaf aan dat er momenteel gekeken wordt naar de mogelijkheid tot het maken van meer terrassen. Zowel de wethouder als het bestuur benadrukte ook het belang van de ontwikkelingen in Heemskerk om concurrentie in die zin te voorkomen. Tenslotte blikte het bestuur samen met de wethouder terug op een geslaagde Feestweek.

ALV

Vervolgens sprak het bestuur in kleine kring nog verder, onder andere over de ALV van 27 september a.s. bij Primos Tennisbar in Beverwijk. Alle leden van KHN Beverwijk zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Je kunt het programma voor deze middag hier vinden en direct aanmelden kan via deze link.

De uitgebreide notulen van deze bestuursvergadering zijn hier terug te lezen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens