Helaas lopen ook in onze gemeente de besmettingen op, dit betekent dat wij als horeca ook meer onder een vergrootglas komen te liggen vanuit overheden, publieke opinie, veiligheidsregio etcetera.

De gemeente heeft aangekondigd het de controles te intensiveren, bij de consument maar ook bij de ondernemers. Tijd om de touwtjes weer aan te trekken.

De dames en heren handhaving gaan dit weekend al op pad! Dus let extra goed op!
Daarnaast zijn de risico’s voor onszelf, onze gasten en onze medewerkers hierdoor helaas ook groter. Gelukkig is er vooralsnog geen reden om aan de noodklok te hangen, maar we willen jullie wel vragen om de regels van het RIVM na te blijven leven en hier extra op te letten.

Doordat we ons goed hebben gehouden aan de maatregelen, hebben we er samen voor gezorgd dat het virus beheersbaar werd. Juist dáárom konden deze beperkende maatregelen mondjesmaat weer worden losgelaten. Helaas is er op dit moment een stijgende tendens te zien!

We weten allemaal dat het op dit moment, mede door de houding van onze gasten enorm lastig is om ervoor te zorgen dat men de regels naleeft. Maar door recente oplevingen moeten we ook echt alert blijven en onze gasten blijven sturen in de juiste richting.

Dit is van cruciaal belang: nieuwe (lokale) uitbraken kunnen dramatische gevolgen hebben voor onze bedrijfsvoering met alle persoonlijke en economische gevolgen van dien.

Heel veel succes met ondernemen in deze bizarre tijden en als er punten zijn die de aandacht verdienen dan weet ons te vinden!

Blijf gezond!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens