Vanuit Helemaal Horst aan de Maas is de Horster Horeca cadeaubon ontstaan. Helemaal Horst aan de Maas is een samenwerkingsverband tussen Ondernemersclub Sevenum, Ondernemerscollectief Grubbenvorst en Centrummanagement Horst-centrum.

Het doel is om ondernemers in heel de gemeente Horst aan de Maas te ondersteunen en het eerste initiatief is de Horster horeca-cadeaubon. Helemaal Horst aan de Maas hoopt jullie hiermee een steun in de rug te geven in deze onzekere lastige tijd.

Alle horecaondernemers in de gemeente Horst aan de Maas, dus ook jij, kunnen zich geheel kosteloos aanmelden om deel te nemen aan dit initiatief. Het enige wat jij hoeft te doen is je aanmelden en de Horeca Cadeaubon is dan bij jou te besteden: direct in bestellingen/afhalingen of om te wisselen in een tegoedbon van jouw zaak. Je kunt de Horeca Cadeaubon direct na inname verzilveren voor het volledige bedrag bij de organisatie.

Komende woensdag 11 november zal er een persbericht uitgaan, waarin dit unieke initiatief wordt gepresenteerd aan het grote publiek. Direct daarna zal de Helemaal Horst aan de Maas website de lucht in gaan. Meld je nu dus meteen aan, zodat ook jouw bedrijf zichtbaar is voor de gelukkige bezitter van deze Cadeaubon. Er zijn inmiddels al ’n kleine 1000 bonnen gereserveerd, het belooft dan ook een groot succes te worden. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Om je als ondernemer aan te melden, hoef je niet te wachten tot woensdag, jij kunt nu al terecht. Meteen doen dus!

Ledenvergadering op 3 december 2020 van 09.30 – 11.00 uur via Teams
Omdat fysiek bij elkaar komen helaas niet mogelijk is, nodigen wij jullie hierbij uit voor een digitale ledenvergadering op donderdag 3 december van 09.30 tot 11.00 uur. Op de agenda staan de volgende punten:

 1. Bestuursverkiezing
  Ferdy Hermans, Gertie Kleeven en Theo van Gasteren zijn aftredend en niet herkiesbaar. Het bestuur stelt Hans Vredenborg als nieuw bestuurslid voor. We zijn erg blij dat Hans het bestuur wil komen versterken, maar we kunnen uiteraard nog wel wat uitbreiding gebruiken. Heb je interesse om mee te denken en doen binnen het bestuur van KHN HadM? Meld je dan aan via horstaandemaas@khn.nl.

 2. Financieel overzicht
 3. Stand van zaken toeristisch Platform en ‘prettax’
  Indien zijn agenda het toelaat, zal Wethouder Beurskens hierop een toelichting geven, anders zal bestuurslid Heidy van de Beuken een toelichting geven op de stand van zaken van het toeristisch Platform en Visit Noord-Limburg.

 4. Voorbereiding halfjaarlijks overleg bestuur KHN en de gemeente Horst aan de Maas
  Op dinsdag 8 december hebben we weer ons halfjaarlijks overleg met de gemeente Horst aan de Maas. Aan dit overleg nemen burgemeester Palmen, de wethouders (afhankelijk van de onderwerpen die besproken worden) en betreffende ambtenaren deel. Graag horen wij van jullie of jullie nog zaken hebben die we onder de aandacht kunnen brengen en of jullie nog punten hebben waarin de gemeente ons tegemoet zou kunnen komen in deze lastige coronatijd.

 5. Wat verder ter tafel komt
  Uiteraard is ook volop ruimte om vragen te stellen en ideeën met elkaar uit te wisselen. Wij vinden het in ieder geval fijn om jullie -al is het helaas dan digitaal- weer te ontmoeten.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan deze vergadering? Meld je dan aan via horstaandemaas@khn.nl en dan sturen we je een link via Teams om deel te nemen aan de vergadering. Graag tot 3 december!

Voor nu... veel sterkte weer in deze bizarre tijd.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens