Alle gemeenten in Nederland hebben geld gekregen van het kabinet om te helpen bij de controle van het coronatoegangsbewijs (CTB) en identiteitsbewijzen. Heb jij extra kosten moeten maken? Maak dan gebruik van deze regeling.

De maximale bijdrage die je aan kunt vragen is € 500,-. Je kunt dit bedrag met terugwerkende kracht vanaf 25 september 2021 aanvragen. Voor niet horeca en niet para commerciële inrichtingen, waaronder sportverenigingen, kun je voor aanvraag van de bijdrage de maatstaf gebruiken van de maximale vrijwilligersvergoedingen zoals deze is bepaald door de Belastingdienst. Wanneer je er voor kiest om de bijdrage aan te vragen rekent de gemeente erop dat je jouw bezoekers controleert op het CTB.

Hoe kun je een bijdrage aanvragen?

Wil ook jij aanspraak maken op de CTB gelden voor een bijdrage in de extra personeelskosten vanwege de CTB-controle? Vul dan het declaratieformulier in en stuur deze per e-mail naar ctb@oss.nl.

Lees voor meer informatie de brief van gemeente Oss.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens