Digiwerkplaats MKB is een samenwerkingsverband van scholen, de provincie, regio West-Brabant en het Ministerie van Economische zaken. Studenten zetten zich binnen hun onderwijs in om kleine en middelgrote ondernemers te helpen.

Je legt zich graag toe op waar jij goed in bent. Je doet dit vol overgave en moet jouw tijd slim verdelen om zo effectief mogelijk te zijn. Het is bekend dat bepaalde aspecten van het ondernemerschap binnen de horeca niet de aandacht (kunnen) krijgen die ze verdienen. Dit komt door onbekendheid, een gebrek aan de juiste kennis of simpelweg door het ontbreken van tijd. Maar de studenten van het Mbo en Hbo in West-Brabant kunnen jou hierin ondersteunen. Gratis!

Heb je een vraagstuk over bijvoorbeeld online marketing, het verbeteren van je sales, of wil je graag een coole social mediacampagne? De studenten zetten dit graag voor je op en voeren het uit.

Zit je interesse meer op het gebied van data-analyse, websiteontwikkeling, softwareadvies en cybersecurity? Ook dan kun je dit aangeven.

Aanmelden

Meld je aan via info@digiwerkplaatsmkb.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Digiwerkplaats MKB West Brabant of bekijk de flyer Hulp nodig bij het digitaliseren van jouw bedrijf?

N.B.: Het betreft studenten die in het kader van het onderwijs met het bedrijfsleven gaan samenwerken. Het kan zijn dat er bepaalde restricties (zoals een einddatum of een schoolvakantie) gelden die impact kunnen hebben op de samenwerking.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens