De personeelstekorten in de horeca zijn een van de grootste problemen voor de landelijke en Nijmeegse horeca. In samenwerking met de gemeente Nijmegen leiden we geheel gratis mensen in 3 dagen op tot nieuwe horecamedewerkers!

In april is KHN Groot Nijmegen in samenwerking met gemeente Nijmegen als eerste in Nederland gestart met een groots herstelplan voor de horeca.

De horeca verdient toppers

Door de coronacrisis zijn veel horecaondernemers financieel in zwaar weer beland. Herstel van de omzet en snelle heropening met zo weinig mogelijk coronabeperkingen zijn van groot belang voor het voortbestaan van de bedrijven in deze sector.

Echter, het is overduidelijk dat dit herstel in de knel komt door een enorm personeelstekort. Veel horecaondernemers zien het als prioriteit nummer één om kwalitatieve medewerkers aan te trekken. Helaas is deze kwalitatieve medewerker, het liefst met ervaring, niet te vinden op het moment. Het zelf opleiden van jonge onervaren krachten is tijdrovend en met de huidige personeelstekorten helemaal lastig om te realiseren.

Herstelplan Horeca

Na de eerste succesvolle trainingen in april starten we dinsdag 10 mei aanstaande met een tweede ronde. Wederom in samenwerking met de gemeente Nijmegen leiden we geheel gratis mensen in 3 dagen op tot nieuwe horecamedewerkers! Het doel is de inwerklast verminderen en daardoor kan de Nijmeegse ondernemer sneller gebruik maken van nieuw talent. Bekijk hier de flyer.

Meer informatie en aanmelden

Kijk op de website van Herstelplan Horeca voor meer informatie of om direct in te schrijven.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens