Praat mee en meld je aan voor de ALV met o.a.: het nieuwe sanctiebeleid, hoe ga je om de met de huidige situatie en de laatste actualiteiten worden met jou besproken. Tevens sluit burgemeester Wever aan voor het beantwoorden van jouw vragen.

Het bestuur van KHN Heerlen nodigt jou van harte uit voor de algemene ledenvergadering (digitaal, helaas).

Wanneer? Donderdag 25 november 2021
Tijd?
Vanaf 09.30 uur, we streven ernaar om uiterlijk 11.30 uur te stoppen
Waar? Online via Microsoft Teams

Wat wordt er besproken?

Wij hebben burgemeester Wever bereid gevonden om aan te haken en, hernieuwd, kennis te maken met jou. Je mag hem -spreekwoordelijk- 'het hemd van het lijf' vragen. Houd er wel rekening mee dat de landelijke coronaregels daadwerkelijk landelijk bepaald worden, daar heeft de gemeente weinig invloed op.

Wat ons betreft staat de gemeente altijd open voor overleg en doet men haar best om met de ondernemers mee te denken, zoals ook duidelijk wordt uit de brief van de gemeente 'Naleving maatregelen Covid-19'.

Er is de laatste tijd veel gebeurd, dat moge duidelijk zijn. Op de achtergrond gaan veel dingen echter gewoon door. Zo is er in Heerlen sinds kort een nieuw sanctiebeleid. Als afdeling zijn we daarbij betrokken geweest en hebben we op (veel) punten onze inbreng gehad om een en ander werkbaar en rechtvaardiger te maken. Hierover kunnen vragen gesteld worden.

Uiteraard kijken we ook hoe iedereen met de huidige situatie omgaat en wat goede ideeën zijn om beter uit deze ellende te komen. Tevens worden de laatste actualiteiten besproken en houden we ons altijd aanbevolen voor tips en vragen.

Aanmelden

Meld je aub aan bij Marjo Thijssen via m.thijssen@sebuma.nl zodat je op tijd de Microsoft Teams inlog toegestuurd krijgt.

Graag tot ziens op donderdag 25 november aanstaande!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens