Op 5 juni gaan Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank opnieuw het land in voor een terrassentour! Dit ter promotie van hun nieuwe single Hef je glas én om de horeca een hart onder de riem te steken. Wil jij dat dit muzikale trio bij jouw zaak langskomt? Maak een korte video voor Instagram Stories en laat zien waarom jouw zaak een bezoekje waard is.

Hun nieuwe single Hef Je Glas is een nummer dat zich uitermate leent voor de mooie zomer die in het verschiet ligt nu de versoepelingen eindelijk in aantocht zijn. Met deze terrassentour willen Borsato, Sanchez en Ewbank de schrijnende toestand in de horecabranche onder de aandacht brengen en horecaondernemers en -medewerkers een hart onder de riem te steken. De mannen staan letterlijk te trappelen om het land in te gaan en hun handen te laten wapperen: biertjes tappen, bestellingen op nemen en bitterballen in het vet laten zakken, echt niets is ze te gek!

Hoe maak je kans op een bezoek?

Wil jij kans maken dat Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank bij jouw zaak langskomen tijdens hun terrassentour op 5 juni aanstaande? Maak dan in de komende dagen een korte, leuke video waarin je laat zien waarom jouw zaak de allerleukste is en zeker een bezoekje waard is. Deel je video in je instagramstory, speel op de achtergrond het nummer 'Hef Je Glas' af en vergeet ook niet om @borsato @rolfsanchez en @johnewbank te taggen in je bericht, zodat ze je story kunnen zien. Wie weet heffen Marco, Rolf en John dan binnenkort het glas, op jouw terras!'

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens