De gemeente Zandvoort heeft een bedrag van € 10.000,- beschikbaar gesteld voor subsidie bij de aanschaf van verwarmde terrasstoel kussens. Een geweldig gebaar!

De gemeente Zandvoort helpt horecaondernemers met het verduurzamen van terrassen door warmtekussens mee te financieren. Warmtekussens zijn een duurzaam alternatief voor gas- of elektrische heaters om het terras te verwarmen. De gemeente Zandvoort heeft de subsidieaanvraag van KHN Zandvoort goedgekeurd. Door elektrisch verwarmde kussens op je terras te gebruiken gaat geen onnodige warmte verloren en zal 85-95% besparing worden gerealiseerd.

Oproep aan ondernemers voor besparing van het milieu

Wij verzoeken je om de eventuele aanwezige terrasheaters NIET aan te hebben staan als er geen gasten aanwezig zijn en pas de terrasheaters aan te doen als er om gevraagd wordt. Verder helpt het ook als er een tijdschakelaar per elektrische heater wordt gebruikt voor verwarming van het terras.

Hoe zit de regeling in elkaar?

  • Ondernemers nemen contact op met het bedrijf Sit & Heat via zandvoort@sitandheat.com en geven aan dat ze gebruik willen maken van de subsidieregeling;
  • Sit & Heat maakt de bestelling in orde en zorgt voor de verdere afwikkeling;
  • Het subsidiebedrag is maximaal 50% op de aanschafprijs met een maximum van € 1.000,- per bedrijf, uit te keren aan de deelnemende bedrijven;
  • Het totaal uit te keren bedrag binnen deze subsidieregeling is € 10.000,-;
  • Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, op = op;
  • Voor vragen neem je contact op met Roel de Vries van Sit & Heat via 06-47074427.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens