De gemeente biedt bedrijven en maatschappelijke organisaties een gratis energieadvies- en begeleidingstraject aan om het pand te verduurzamen. Een ervaren en onafhankelijk energieadviseur voert dit uit.

Energiebesparing en verduurzaming is belangrijk omdat er kosten kunnen worden bespaard en er minder CO2 wordt uitgestoten.

Wat kun je verwachten?

De adviseur bezoekt je bedrijf en bekijkt de mogelijkheden. Je ontvangt een digitale rapportage. Deze rapportage geeft inzicht in het huidige energieverbruik, de besparingsmogelijkheden, kansen voor duurzame energieopwekking, de kosten, terugverdientijden en de wijze waarop je zaken kunt financieren. De energieadviseur stelt samen met jou een op maat gemaakt besparingsplan op.

Daarnaast word je gedurende een periode van 1,5 jaar begeleid bij het uitvoeren van de maatregelen. Ook het beoordelen van offertes en het op weg helpen bij de financiering, bijvoorbeeld met subsidies of een lening, is onderdeel van de begeleiding.

Het is de moeite waard om dit in gang te zetten, omdat er aan dit adviestraject geen kosten zijn verbonden.

Meld je aan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens