Wat een geweldig resultaat. Een prachtige lijst van mooie bedrijven waar wij in Nijmegen bijzonder trots op zijn.

De jury rapporten melden het volgende:

  • Nr 4, de hoogste notering van Nijmeegse bedrijven, Beer and Bites. Het jurylid is enthousiast over zijn bezoek aan Beer & Bites, en dat is een understatement. ‘Eén van de beste cafébezoeken van de afgelopen jaren’, aldus het rapport.
  • Op 25 café Faber. Vorig jaar maakte Café Faber een rentree in deze lijst, en wat voor één. We waren op slag verliefd op deze prachtige zaak. Zo eentje waar je op hoopt als jurylid als je een café mag bezoeken.
  • Op 51 St. Anneke. Volgens de jury een sympathiek hoekcafé in een wat rustiger deel van Nijmegen. Alhoewel er wel veel verkeer rijdt over de straat voor de deur. Op veel dagen zien al die passanten dat het gezellig druk is op het terras dat zich aan de voor- en zijkant van het café bevindt.
  • Café Piet Huisman, nr. 54, ziet er uit als een oubollig biljartcafé uit de jaren tachtig. Dat komt omdat het dat ook daadwerkelijk is, en dat zorgt juist voor de unieke charme van deze zaak. De vakjury noemt het zelfs een van de beste cafés van Nederland.
  • nr 60. Proeflokaal Beij Ons is een speciaalbiercafé met eetfunctie, zo luidt de omschrijving van dit bedrijf op de website. Maar daar willen we graag wat bijvoeglijke naamwoorden aan toevoegen. Proeflokaal Beij Ons is namelijk een speciaalbiercafé met een verrassend mooie bierkaart, met onder meer veel Nederlandse speciaalbieren.
  • nr. 75 De Opera in Nijmegen is een fraai voorbeeld van een (donker-)bruin café, en dan één met een imposante batterij van zo’n 20 tapkranen en bijna 100 bieren op fles.
  • nr. 78 Arsenaal 1824. Puur kijkend naar interieur en exterieur kunnen we niet anders zeggen dan dat Arsenaal 1824 een schoolvoorbeeld is van een grandcafé anno nu. Mooie strakke uitstraling, modern, gezellig en knus.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens