KHN Curaçao is verheugd om de verkiezing van Marieke van Hamond als de nieuwe voorzitter aan te kondigen. Gekozen tijdens de Algemene Ledenvergadering op 14 november 2023, brengt Marieke een rijke ervaring en een frisse visie naar de rol, die ongetwijfeld zal bijdragen aan de bloei van onze horecasector in Curaçao.

Met een achtergrond die zich uitstrekt van lokale horecakwaliteitskringen tot internationale ervaringen, is Marieke gepassioneerd over het verenigen en professionaliseren van de horecabranche. Haar toewijding aan het vak spreekt uit haar verleden en visie voor de toekomst van de horeca.

Naast het verwelkomen van Marieke, willen we ook onze diepste waardering uitspreken voor de inzet en toewijding van onze voormalige voorzitter, Tarzeno Circkens. Wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn bijdrage. Tijdens de vergadering werden ook de nieuwe bestuursleden geïntroduceerd, waaronder Marieke van Hamond, Fabian Cleopa, Ray Maarten en Harmen Köhler. Het nieuwe bestuur van KHN Curaçao zal per 1 januari 2024 aantreden.

We hebben tijdens de ALV formeel afscheid genomen van de volgende bestuurders; Martin den Dulk, Danny van Meel en Irene Fereira. Op 1 december 2023 hebben John Henry Every en Wouter Michael ook hun functie als bestuurslid neergelegd. We zijn deze bestuurders enorm dankbaar voor al het werk wat ze voor KHN Curaçao hebben verricht.

Besproken punten tijdens de ALV

 1. Zichtbaarheid KHN Curaçao
 2. Diverse gesprekken met stakeholders
 3. Lobby vitale horecaonderneming
 4. Ondernemen en arbeid
 5. Het ontwikkelen van ledenvoordelen
 6. Duurzaamheid
 7. Samenwerking Hidden Green Movement
 8. Wetsvoorstel single use plastic en alternatieven

We staan aan het begin van een opwindend nieuw hoofdstuk voor KHN Curaçao. Samen, met een sterke leiding en een verenigde visie, kijken we uit naar de groei en het succes dat voor ons ligt.

  Direct advies nodig?

  We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

  Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

  Contactgegevens