Ik ben Mariska Kuipers en sinds januari 2020 ben ik bestuurslid van KHN Steenwijkerland. Door de coronaperiode kan het zijn dat ik je nog niet gesproken heb en daarom stel ik me zelf graag even voor.

Naast mijn functie van bedrijfsleider bij Hotel Brasserie de Pergola in Giethoorn (en bezig met de overname van dit bedrijf van mijn ouders), heb ik een brede interesse voor de horeca en het toerisme in ons gebied.

Om deze reden heb ik anderhalf jaar geleden de stap gemaakt naar het bestuur van KHN Steenwijkerland. Ik wil op deze manier de belangen behartigen van de horecaondernemers in Steenwijkerland en een goed ondernemersklimaat voor onze branche realiseren. Daarnaast ben ik ook penningmeester van KHN Overijssel waar we gemeenteoverstijgende branche onderwerpen bespreken en veel van deze onderwerpen ook op regionaal niveau afstemmen.

Kan ik jou helpen?
Je kunt me bereiken op 06- 83 02 07 54 als je wilt weten of wij als bestuur KHN Steenwijkerland jou kunnen helpen bij de vraagstukken die spelen in jouw bedrijf.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens