Graag informeren wij je over de bestuursvernieuwing binnen KHN Bergeijk. Marnette Braks gaat het stokje overnemen van Yvette als voorzitter, de nieuwe penningmeester wordt Wendy Adams.

Onlangs hebben twee bestuurders Yvette van Heugten en Maarten Willemse te kennen gegeven, na vele jaren actief besturen voor de lokale afdeling, de taken te willen neerleggen.

Vanuit het bestuur zijn Marnette Braks en Wendy Adams, tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van 19 december, voorgedragen als opvolgers en deze wijziging is gisteren officieel geformaliseerd.

Het bestuur ziet er er als volgt uit:

Marnette Braks - voorzitter
Wendy Adams - penningmeester
Anouk Verstappen - secretaris
Andere bestuursleden zijn: Marleen Daris en Ronny Groenen

Marnette zal vanuit haar rol als voorzitter van de afdeling ook optreden als eerste contactpersoon en woordvoerder namens KHN Bergeijk.

Tijdens een sfeervolle avond met diner heeft het bestuur afscheid genomen van Yvette en Maarten. Mooie woorden en cadeaus als dank voor hun vele jaren van inzet voor het collectief van de lokale afdeling.

En uiteraard voor de nieuwe kartrekkers: veel succes!

Vragen

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen of wil je ons gewoon eens spreken? Mail ons dan op bergeijk@khn.nl en wij nemen contact met je op.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens