Stichting House of Hospitality organiseert op 14 maart van 15.00 - 17.00 uur in theater DeLaMar een Meet Up voor haar partners en belangenstellenden.

De stichting House of Hospitality is een samenwerkingsverband van hospitality bedrijven, brancheorganisaties (waaronder KHN), beroepsopleidingen, kennispartners en overheden. Een netwerk waarin wordt samengewerkt aan duurzaam herstel van de hospitality sector. Om samen ervoor te zorgen dat de sector interessante loopbanen biedt voor verschillende doelgroepen, versterking geeft aan het opbouwen van een krachtig imago en laat zien dat de hospitality sector van grote maatschappelijke waarde is.

Mocht je belangstelling hebben om deze Meet Up bij te wonen dan heet het bestuur van de Stichting je van harte welkom. Tijdens de Meet Up gaat het om de ontmoeting, de verbinding en de gemeenschappelijke uitdagingen.

Als je aanwezig wilt zijn stuur dan een berichtje naar meetings@houseofhospitality.amsterdam met vermelding van naam en organisatie.

Mede namens het bestuur,
met gastvrije groet,

John Flierman
Programmadirecteur House of Hospitality

www.houseofhospitality.amsterdam
info@houseofhospitality.amsterdam

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens