Inspiratie en podium voor mensen die in de horeca werken en zich willen ontwikkelen. Maar ook voor jonge mensen in opleiding, goede thuiskoks, en mensen die zich willen oriƫnteren op een baan in de sector.

Reserveer in je agenda want er is een mooi programma. Bijvoorbeeld de battles voor koks en gastvrouwen/heren. De Battle of the Chefs is de knaller! Wil je je kennis of ervaring verdiepen, dan zijn er talloze masterclasses. Duurzaam-regionaal staat centraal: hoe werk je creatief met mooie producten van dichtbij en uit het seizoen, hoe leg je chefwaardig het accent op plantaardig, laat je verrassen door Achterhoekse kwaliteitswijn, hoe geef je producten een tweede leven, bijvoorbeeld door fermenteren.

Natuurlijk valt er veel te proeven, kaas, worst, salades, producten van de Big Green Egg, brood, bieren bij de smaaktafels. Samen werken we zo om de Achterhoek een onderscheidende foodregio te maken. KHN Gelderland ondersteunt dit mooie initiatief.

Achterhoek Kookt vindt plaats op dinsdag 28 juni aanstaande bij DRU Industriepark in Ulft en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Leader/Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.

Aanmelden

Aanmelden en inschrijven kan via Achterhoek kookt vanaf 1 juni 2022.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens